FEBRUARI MED CHOKLAD
375 kr

Nyhet! Vår härliga månadsbukett för februari innehåller ranunkel, tulpaner, vaxblomma och blåbärsris. Levereras med en ask av vår goda choklad. Chokladen innehåller soja, mjölk, nötter och alkohol.

För att köpa
kontakta oss
Buketten Pastelldröm
395 kr

Som namnet antyder är denna härliga bukett av tulpaner, ranunkler, vaxblomma och eucalyptus en riktig dröm.

För att köpa
kontakta oss
Schlagerbuketten
425 kr

Vår färgsprakande schlagerbukett kommer garanterat göra alla mottagare riktigt glada. Buketten innehåller tulpaner, anemoner, ranunkler, vaxblomma och lite blandat grönt. Vi på Interflora är stolta över att vi i år levererar vinnarbuketterna till samtliga deltävlingar och finalen i Melodifestivalen.

För att köpa
kontakta oss
Eld & Lågor
595 kr

Interflora är stolt sponsor av bioaktuella filmen Eld & Lågor. Denna bukett är inspirerad av den magiska berättelsen som skapar fjärilar i magen. Rosa och vinröda toner dominerar och buketten innehåller lejongap, prärieklocka, nejlikor, krysantemum och blandat grönt. Ge bort fjärilar i magen!

För att köpa
kontakta oss
Spirande vår
275 kr

En underbar vit bukett av tulpaner, alstroemeria och vaxblomma, som verkligen ger en försmak av våren.

För att köpa
kontakta oss
Blandade tulpaner
245 kr

En härlig och klassisk tulpanbukett i blandade färger tillsammans med eukalyptus.

För att köpa
kontakta oss
Omtanke
325 kr

Som namnet antyder, är den här ljuvliga buketten perfekt när du vill visa omtanke och uppskattning. Buketten innehåller nejlikor, rosor, alstroemeria och grönt.

För att köpa
kontakta oss
Pastellrosor
495 kr

Trendiga pastellfärgade rosor i en härlig blandning tillsammans med eukalyptus. Välj mellan olika storlekar av buketten.

För att köpa
kontakta oss